Over mij

- Maak kennis met Carlo -

Online Fitness Coach, Vitaliteitstherapeut, vechtsportgek en een old-school muziek, game & movie nerd – mijn naam is Carlo Kapojos en ik heb coachcarlo.nl opgericht om jou de omwegen te besparen die ik moest nemen om mijn ideale fysiek te bereiken.

Ik ben zeker niet geboren met flinke biceps en een sixpack: ik was altijd tenger, klein, futloos en behoorlijk negatief ingesteld. Toen ik op gegeven moment meer en meer begon te balen van mezelf, besloot ik er wat aan te doen – ik wilde fit worden en me sterk voelen!

Na dit besluit heb ik veel dingen uitgeprobeerd die achteraf totaal niet effectief bleken. Ik probeerde echter zo gretig mijn doel te bereiken dat ik alle tips aannam van iedereen die ik tegenkwam. Ik hoopte dat er iets zou werken, maar ik kwam geen steek verder…

Tot ik besefte dat al die goedbedoelde, maar tegenstrijdige adviezen op internet en in de gym natuurlijk nooit voor MIJ konden werken. Deze tips waren veel te algemeen! Ik leerde dat je de regels van fitness heel specifiek moet toepassen op wie JIJ bent en wat jij kan als je echt resultaat wilt boeken.

Door fitness simpel en effectief te houden lukte het mij uiteindelijk om meer dan 20 kg aan spiermassa op te bouwen en fitness onderdeel van mijn leven te maken. Sindsdien ben ik sterker dan ooit en voel ik me geweldig!

Het mooiste is nog: ik train mezelf niet meer elke training helemaal kapot én ik kan eten wat ik wil, doordat ik exact weet wat mijn lichaam nodig heeft – of ik nou thuis eet, of uit eten ga.

Ik maak fitness weer makkelijk voor je.

Met mijn manier om fitness simpel en effectief te houden, heb ik bereikt wat eerst onmogelijk leek: Ik voel me zelfverzekerd, zit lekker in mijn vel en ga vol energie elke dag tegemoet.

Ik wilde mijn kennis en ervaring dan ook dolgraag delen met anderen die dezelfde doelen en obstakels hadden. Ik ben Personal Trainer geworden en heb inmiddels veel mensen kunnen helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren. Iets waar ik enorm dankbaar voor ben!

Wat ik belangrijk vind is dat ik je niet onnodig bombardeer met vaktermen, maar dat jij elke dag precies weet wát je moet doen en ook HOE jij dat moet doen om dichter bij je doel te komen.

Wat jij nodig hebt, is iemand die 100% in jou gelooft en de kennis en ervaring heeft om je daadwerkelijk te leren hoe jij je doelen kan bereiken.

Ik geloof in je en ik zou het fantastisch vinden om ook jou te mogen helpen je leven te veranderen!”

– Carlo

Neem een kijkje in mijn dagelijks leven.

Klaar voor jouw start?
LET'S GO!

Wil je erachter komen waar je toe in staat bent als je er 100% voor gaat met de zekerheid en ondersteuning van een fitnessprofessional?

Indien je klaar bent om serieuze resultaten te behalen, dan zie ik heel graag jouw aanmelding tegemoet. Jij moet je op alle fronten op je gemak voelen wanneer je voor mij kiest als jouw coach. Ik hecht dan ook enorm veel waarde aan het goed bespreken van jouw specifieke situatie, doelen en alles wat invloed kan hebben op jouw progressie vóór we van start gaan.

  5 star review  Afgelopen vrijdag heb ik mijn gewonnen Coachcall met Carlo gehad. Aan de ene kant was ik superblij omdat ik, buiten de stroopwafels van de Postcodeloterij nooit iets win en aan de andere kant wist ik niet goed waar ik hulp bij kon gebruiken. Qua voeding en training heb ik enige kennis alleen ben ik nu even mijn discipline kwijt. Wat me tegelijk opviel was dat Carlo, net zoals op Social media, heel toegankelijk en vriendelijk was. Het gesprek verliep daardoor ook heel relax. Heel professioneel vond ik dat hij niet alleen naar het fysieke gedeelte keek, maar ook naar de oorzaak. Uiteindelijk was een van de redenen dat mijn slaappatroon verstoord is waardoor dit mentaal op mij inwerkt. Carlo heeft me diverse nuttige tips gegeven en stof om over na te denken. Met zijn kennis en zijn passie is coaching absoluut op zijn (afgetraind) lijf geschreven!�

  thumb Cindy Coffa
  3/11/2018

  5 star review  In oktober 2016 meldde ik me bij Carlo. Ik was op zoek naar een coach die me kon helpen met het 'shapen' van mijn lichaam. Zelf ontbrak het me aan kennis van voeding en krachttraining om hier resultaten in te kunnen behalen. Carlo bleek al snel de juiste coach te zijn; hij heeft veel kennis van zaken. Anderhalf jaar later heb ik een fitte leefstijl weten te ontwikkelen die goed bij mij past. Dankbaar voor de periode dat Carlo mijn coach was; zou hem zeker aanraden aan iedereen die een fitte leefstijl nastreeft.

  thumb Kim Harkema
  3/12/2018

  5 star review  Ik ben vorig jaar een half jaar begeleid door Carlo. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik bepaalde doelen had die ik wilde behalen. Doelen op het gebied van voeding, gewicht, slaap, stress en fysiek. Ik koos voor Carlo vanwege zijn opleidingsniveau, ik heb Chivo en Bayesian zeer hoog zitten en in de omgeving zijn er maar weinig coaches met een scholing van dit niveau. Ook hadden we elkaar al wel eens ontmoet en gesproken en wist ik dat Carlo de dingen kon uitleggen op een manier die indruk maakt en blijft hangen. Ik had dus geen enkele twijfel en heb contact met hem opgenomen. Ik had zelf vaak zat geprobeerd af te vallen en fysiek sterker te worden en er sterker uit te zien. Afvallen lukte me eigenlijk altijd wel. Volhouden was moeilijker. Ik denk dat dat voor de meeste mensen geldt. Op het gebied van krachttraining had ik zelf te weinig kennis, en omdat ik via kracht aan mijn fysiek wilde werken, en Carlo Bayesian geschoold is, was het voor mij niet meer dan logisch dat hij een zeer goede coach zou zijn op het gebied van krachttraining. Na een paar weken was ik al halverwege mijn streefgewicht en had ik hier en daar zichtbare spieren waar ik erg blij mee ben. Niet omdat ik vind dat dat hoort, of omdat ik vind dat vrouwen daar aan moeten voldoen, of omdat ik vind dat er iets bestaat als een ideaal gewicht of een ideale maat. Maar puur en alleen omdat IK het mooi vind, IK me sterk wil voelen, en IK sterk wil zíjn! Carlo heeft me hierbij geholpen door te adviseren en te monitoren op het gebied van voeding, slaap en stress, door een simpel maar zeer goed en effectief krachtschema, en door eigenlijk altijd bereikbaar te zijn voor vragen of voor de nodige motivatie. Ik kan Carlo aanraden om zijn kennis, alles wat hij adviseert kan hij wetenschappelijk onderbouwen en ik vind dat dat geen uitzondering, maar de norm moet zijn. Helaas is dat niet zo, want er wordt een hoop bullshit de wereld in geslingerd over voeding en trainen, zelfs door zogenaamde professionals. Je ziet door de bomen het bos niet meer, en Carlo maakt daar een einde aan. Bovendien heeft hij humor, is hij goed bereikbaar en weet hij je altijd weer te motiveren.

  thumb Karin Conradie-Groothuis
  3/11/2018

  5 star review  “Na de geboorte van mijn dochter was ik opzoek naar structuur, een doel in mijn training en wilde ik resultaat behalen. Voor ik begon met trainen bij Carlo was ik voornamelijk veel bezig met crossfit. Ik dacht dat voeding minder belangrijk was en dat hard sporten voldoende was om die sixpack te bereiken.” “Na een aantal contact momenten met Carlo, was het voor mij duidelijk: de kennis en de passie de Carlo bezit, gaven mij de doorslag. Crossfit werd voor mij minder belangrijk en in overleg met Carlo werden mijn doelen om ‘supersterk, knetterhard en droog te worden’.” “We zijn begonnen met ‘cutten’ om droger te worden en hebben gewerkt aan structuur creëren in training, voeding en mijn leefstijlgewoontes. Inmiddels ben ik flink afgeslankt én doe pull ups met extra gewicht om mijn middel!!” “Carlo zorgt voor uitdaging en motivatie. Hij is eerlijk, oprecht en is een wandelende fitness-wikipedia die er continu voor zorgt dat je doet wat nodig is om je doelen te halen!”

  thumb Richard Diender
  3/11/2018

  5 star review  Echt een top coach!! Carlo coacht mij nu al bijna 7 maanden lang en ben nog steeds erg tevreden. Ik train al ongeveer 4/4,5 jaar lang en zag na een aantal jaar geen progressie meer. Carlo heeft me erg geholpen met zowel voeding (wat een veel groter effect heeft gehad dan ik dacht) en de manier van trainen die het best bij mijn lichaam past. Ik zag na 3 maanden al meer resultaat dan in al die jaren daarvoor (terwijl ik toen meer trainde). Ik raad jullie zeker aan om je door Carlo te laten coachen! You won't regret it.

  thumb Emma Wolters
  3/11/2018

  5 star review  De begeleiding en de schema’s die Carlo voor mij heeft gecreëerd zijn gewoon geweldig en waarom... dat zal ik kort even beargumenteren . Ik ben zelf al jaren bezig met fitness en om net zoals bijna iedereen af te vallen ! Het lukte mij maar niet om de juiste methode te pakken te krijgen totdat ik er ziek van was en toch maar besloot om de gok te wagen om een personal coach te schrijven , na wat pagina`s te hebben vergeleken kwam ik uit bij Coach Carlo! We zijn nu ongeveer 3 maand onderweg en alleen al door simpele aanpassingen in mijn voedingspatroon ben ik al bijna 10 kilo kwijtgeraakt ! Daarnaast voel ik me steeds sterker worden door de schema’s die ik krijg ! Kortom : zoek je een goede coach die alle tijd voor je neemt en al je vragen beantwoordt en jou je doel laat behalen dan moet je bij Coach Carlo zijn!

  thumb Marc Bosman
  3/18/2018

  5 star review  Verstand van zaken, eerlijk, motiverend en betrouwbaar. Absolute aanrader bij al je sportieve doelen die je wil bereiken!!!

  thumb Ingeborg Peterson
  2/04/2014

  5 star review  Bij Carlo ben ik aan gaan kloppen nadat ik zelf jaren verschillende schema's en methodes had geprobeerd om te groeien, op de korte duur leek het altijd te werken maar over de langere termijn te blijven ontwikkelen, stagneerde ik. Daar kon Carlo mij bij helpen In mijn ervaring werken niet alle fitness schema's die men online kan vinden, nu weet ik wel waarom: het is niet persoonlijk afgesteld en het effect kan per persoon verschillen. Toen ik eenmaal met Carlo begon samen te werken was het niet meteen beginnen met oefeningen, maar eerst bepalen waar mijn krachten liggen en wat mijn huidige sterkte is, van daaruit heeft Carlo een passende workout en voedingsschema kunnen maken voor mij en heb ik ook resultaten kunnen behalen waarvan ik niet dacht dat het mogelijk zou zijn in die tijd. Voor mij is deze coach een aanrader voor iedereen die een flinke motivatie boost nodig heeft en zeker wil zijn van een plan van aanpak dat werkt. Dan ben je bij hem aan het juiste adres.

  thumb Alec ten Brundel
  3/11/2018